Loopbaanbegeleiding

Jouw werk, mijn wereld!

Ik ben een allround loopbaanprofessional

 • Outplacement: van werk naar werk
 • Tweede spoor, re-integratie trajecten
 • Hulp bij het starten als ZZP’er: opstellen ondernemingsplan, marketing- en salesactiviteiten
 • Heroriëntatie op werk: nieuwe richting bepalen, talenten/mogelijkheden in kaart brengen, hulp bij keuzes maken.

Je kunt rekenen op praktische hulp bij het jezelf optimaal profileren via je curriculum vitae, LinkedInprofiel en pitch. Verder help ik je met vacatures vinden die anderen niet kunnen vinden, een netwerkplan maken en uitvoeren, brieven schrijven en een succesvol sollicitatiegesprek voeren.

Wanneer moet je mij inschakelen? Als je….

 • zelfvertrouwen een boost kan gebruiken
 • iets anders wilt, maar niet weet wat
 • er niet aan moet denken dit werk tot je pensioen te blijven doen
 • boventallig bent geworden en op zoek moet naar ander werk
 • ziek bent (geweest) en nieuwe wegen in wilt slaan
 • hulp nodig hebt bij geestelijk herstel na overbelasting, een burn-out
 • hoogsensitief bent en beter passende (loopbaan)keuzes wilt maken
 • teksten (pitch, brief, cv, LinkedIn) wel wat creatiever en krachtiger mogen
 • net als ik van je hobby je werk wilt maken

Bedrijven voor wie ik loopbaanbegeleiding heb verzorgd:

AMC, Campina, Cliniclowns, Colt, Erasmus MC, ‘t Gelre ziekenhuis, Halt, HvA, ING, Insinger de Beaufort, Kifid, KLM, Make A Wish, Meander Medisch Centrum, Mentha Capital, Ministerie van Justitie en Veiligheid, NSI, Nuon, Paleis ’t Loo, Rabobank, Randstad, TMG, Translink, Volksbank, meerdere zzp’ers

Prijs

Loopbaanbegeleiding kan vaak uit een opleidingsbudget van de werkgever gefinancierd worden. De prijs op basis van een individueel maandabonnement bedraagt 425 euro exclusief BTW. Je krijgt hiervoor vier gesprekken van een uur via video coaching of face to face op locatie in het midden van het land. Ook krijg je toegang tot een grote database met alles wat je nodig het op het gebied van loopbaankeuzes. Abonnement is op maandbasis opzegbaar.

Intakegesprek 50 euro exclusief BTW (1 uur)

Wat anderen over mij geschreven hebben op LinkedIn

Naast de zakelijke kant was er altijd ruimte voor de emotie, bij afwijzingen of zaken die vanuit privé invloed hebben op het zoeken naar een nieuwe, passende uitdaging. Heel prettig vond ik het dat als de emotie beleefd was, Margaret mij gelijk weer mee nam in de kracht om door te zetten, het positieve te halen uit de ervaring en dit mee te nemen in een volgende baankans.
Aad Dijksman Developer Business Intelligence FourPoints Business Intelligence

Humoristisch en opbouwend kritisch. Daadkrachtig, schakelt snel en helpt mensen met het herwinnen van hun zelfvertrouwen.
Freek Sanders Mede-eigenaar Sollicitatie-buddy, Carrière-buddy, Human Sources

Ervaren, deskundig, empathisch, geduldig en kan goed luisteren. Geeft meer dan een standaardadvies. Leert je hoe je je op diverse podia zo goed mogelijk kunt presenteren. 
Joop Veld Eindredacteur/adviseur Digitaal Bedrijf Uitgeverij Noordhoff

Een echte buddy. Resultaat en mensgericht Zij weet in contact zowel haar deskundigheid als het persoonlijke in een mooi evenwicht in te brengen. Zij geeft ruimte op het moment dat dit nodig is zonder uit contact te zijn. Een oprecht luisterend oor, betrokken. Beschikt over een kwalitatief goed eigen netwerk en zet dit in waar nodig.
Bert Roelofs P&O adviseur Rivas Zorggroep

Margaret is een prachtig voorbeeld van iemand die van haar hobby haar werk heeft weten te maken. 
Robert van der Hulst Strategic accountmanager Eurofiber

Margaret heeft voor ons een brainstormsessie begeleid voor het jubileumjaar van onze krant. Aan het eind van de dag waren we verrast door alle creativiteit die dat opleverde.
Elly Kamphuis Marketing medewerker Nederlands Dagblad

In de wondere wereld van recruitment heb je soms wat sturing, houvast en coaching nodig. Met Margaret samen, op een bijzonder plezierige wijze, mijn verhaal aangescherpt. Doortastend, confronterend waar nodig, opbouwend en motiverend. Margaret is van de relatie en de diepgang. Oprecht geïnteresseerd in de persoon.
Pim Honig Managing director Bakker Magnetics bv

Ze verenigt de strategische kracht van een gezond stel hersenen met het (grote) hart van een fijn, warm mens. Ik ga het wekelijks uurtje “Mar aan de lijn” missen, maar ben trots dat ze me in staat heeft gesteld het niet meer nodig te hebben
Tijs Wentink Financieel strateeg, co-founder Bewust

Margaret had de wind er flink onder. Niets zeggende zinnen of woorden werden zonder pardon weggestreept. Daarnaast vond ik het erg prettig om samen met Margaret tegenvallers op te vangen. Zij verstaat de kunst om altijd weer op een positieve wijze tegen de zaken aan te kijken
Dick de Wilde KYC analist Rabobank